Workshops en presentaties

DOK 5 verzorgt voor bedrijven en instellingen presentaties en workshops over innovatie. Professionals vertellen hun succesverhalen en doorlopen met het publiek stap voor stap het volledige innovatieproces. Leerzaam, leuk en inspirerend voor elk publiek. Hieronder staan de populairste presentaties en workshops van ons toegelicht:

Workshop: Ik heb een goed idee. Wat nu? 
Duur: 2 dagdelen
Locatie: in-house of in Den Haag
Groepsgrootte: 6 tot 20 personen
<\br>
Weten hoe innovatie in zijn werk gaat? Begrijpen welke stappen je als bedrijf moet nemen om een idee om te zetten in een marktrijp concept? En hier ervaring in opdoen? 
<\br>
In de workshop “Ik heb een goed idee. Wat nu?” wordt aan de hand van drie cases uit de praktijk de methode van idee tot succes doorlopen. Stap voor stap wordt in kleine groepen hands-on ervaring opgedaan over hoe een innovatie-proces in elkaar steekt en welke stappen je moet nemen om een eigen idee klaar te stomen voor ontwikkeling.
<\br>
Na afloop van de workshop ontvangt iedere deelnemer een certificaat en het boekje: “Ik heb een goed idee. Wat nu?”
<\br>
» Neem contact op voor meer informatie en/of vragen over beschikbaarheid.

PresentatieVan idee tot succes
Duur: 1-2 uur
Locatie: in-house of in Den Haag
Groepgrootte: vanaf 20 personen
<\br>
Hoe breng je nieuwe ideeën naar de markt? Hoe overbrug je het gat tussen een idee en succes? Waar gaat het meestal fout? En hoe voorkom je dat je als bedrijf te veel tijd en geld steekt in een idee waarvan achteraf blijkt dat het geen bestaansrecht heeft?
<\br>
In de presentatie “Van idee tot succes” wordt op een toegankelijke manier inzichtelijk gemaakt hoe de weg loopt tussen een ‘ruw’ idee en succes. Het verhaal wordt geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk van DOK 5, succesverhalen maar ook de flops.
<\br>
Indien gewenst kan de presentatie worden afgesloten met een plenaire discussie over hoe in uw bedrijf innovatie kan worden verbeterd.
<\br>
» Neem contact op voor meer informatie en/of vragen over beschikbaarheid.